Bed and Breakfast

't Steurgat

Over ons

Met veel enthousiasme stel ik me graag voor. Mijn naam is Liza Ouwerkerk-Kieboom en ik ben eigenaar van Bed and Breakfast 't Steurgat. Ik haal veel energie uit het dagelijks verzorgen van mijn gasten. 't Steurgat staat voor persoonlijke aandacht en kwaliteit staat hoog in het vaandel.


Openingstijden


maandag
Geopend
dinsdag
Gesloten
woensdag
Geopend
donderdag
Geopend
vrijdag
Geopend
zaterdag
Geopend
zondag
Gesloten


Aankomst


Op de dag van aankomst is uw kamer vanaf 15.00 uur voor u beschikbaar en kunt u tot 17.00 uur bij ons terecht.

De afgesproken aankomsttijden zijn richttijden, mocht u echter veel later of eerder arriveren, dan loopt u het risico dat er niemand van de Bed and Breakfast aanwezig is. Wij kunnen er echter wel voor zorgen dat u te allen tijde naar binnen kunt. Indien u niet op de aangegeven tijd aanwezig kunt zijn, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar maken.

Afwijkende tijden zijn alleen mogelijk in overleg.


Ontbijt

Het ontbijt word tussen 8:00 - 9:30 uur voor u geserveerd in onze ontbijtruimte/keuken of indien gewenst op de kamer. Ook kunt u bij mooi weer buiten ontbijten.

Ons ontbijtbuffet bestaat uit; koffie, thee, diverse sappen, verse broodjes, vleeswaren, kaas en fruit. 

Heeft u speciale wensen voor het ontbijt,  glutenvrij, vegetarisch etc. , wilt u dit dan aangeven als u de reservering bij ons maakt. Hiervoor vragen wij wel een extra toeslag per persoon, afhankelijk van uw wensen.